Vrouwen, autisme en seks- oproep interview

Medio oktober plaatste ik het blog  “Vrouwen, autisme en seks”, dat ik onmogelijk geschreven zou kunnen hebben zonder de reacties en support van een grote groep autistische vrouwen.

Inmiddels is het stuk bijna 9000 keer gelezen en heb ik vooral achter de schermen zowel van hulpverleners als vrouwen met autisme, de nodige reacties gekregen. Ik wil hier verder mee en ik zoek derhalve vrouwen van pakweg 18 tot 88 die zich herkennen in het anders omgaan met seksualiteit en geïnterviewd willen worden. Over beleving, avonturen en visie over seksualiteit, ook of juist in relatie tot autisme. Maar ook bijvoorbeeld over de rol van opvoeding en socialisatie, vrouwelijke en mannelijke energie, sensualiteit, seksualiteit en sublimatie.

De vorm waarin het interview plaats vindt laat ik aan jou over. Persoonlijk ga ik het liefst irl in gesprek, maar het kan evengoed via de telefoon of via de mail. Ik plaats de interviews anoniem, je bent verzekerd van geheimhouding en ik publiceer geen letter zonder je toestemming. Het is mijn bedoeling een uitgever te vinden en het uit te geven. Interesse? Stuur een berichtje via deze website.

Aangezien ik een gemêleerd gezelschap wens, wil je in je reactie aangeven hetgeen je kenmerkt in deze. Vrouwelijke sekswerkers of vrouwen die bekend zijn met transactionele seks, vrouwen die actief zijn binnen de bdsm-scene, dominante en onderdanige vrouwen met een D/s of DD-relatie, dames die switchen, vrouwen met een bijzonder fetish, vrouwen die zich evenveel man als vrouw voelen, lesbische en biseksuele vrouwen, nymfomane vrouwen, nodig ik in het bijzonder uit om te reageren. 

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!