Liefde en verbinding!

hands-1000x500
-Da Vinci-

Op zijn sterfbed waren de zaken die zijn leven kleur gaven niet meer zo belangrijk. Eén van de weinige dingen die mijn vader nog wenste was zijn liefde voor de mensen om hem heen uitspreken. Mijn zwijgzame vader sprak! Ik heb veel mensen met de bibbers de kamer waar hij lag zien betreden, om ze vervolgens met een glimlach te zien vertrekken. Zo veel vreugde in het licht van de dood, is een vreemde gewaarwording. Het heeft mij des te meer doen beseffen dat het leven draait om liefde en verbinding.

Liefde, verbinding en patronen

Iets dat we nog al eens vergeten in de hectiek van alle dag. Niemands leven zal altijd over rozen gaan maar wanneer je liefde en verbinding ervaart, zullen de doornen geen puntigheden zijn die maar blijven steken. Liefde en verbinding staan nog wel eens haaks op allerlei patronen die we ontwikkelen. Door werk, studie, zorg, huishouden en hobby’s vergeet je soms aandacht te geven aan je kinderen, lief, familie en vrienden. Of je durft jezelf niet te laten zien waardoor het niet mogelijk is voor de ander om verbinding te maken. Of er spelen andere zaken die tijd en energie opslurpen. Patronen die te veranderen zijn! Lees mijn blogs en wanneer je het niet alleen voor elkaar krijgt om de desgewenste verandering in te zetten; er zijn coaches, psychologen en filosofen, die je kunnen begeleiden. Blijf niet steken………

Wilma van Galen

Comments ( 2 )

  1. ReplyMartinus

    Als je eenmaal van iemand houdt veranderd dat niet meer. Je kunt schipbreuk lijden omdat er onvoldoende aandacht, intimiteit of veiligheid is. Maar de liefde blijft.

    • ReplyWilma van Galen

      Dat ondervind ik aan den lijve. Zoals het er nu uit ziet, word ik oud met de man die ooit lang geleden mijn eerste vriendje was.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!